неделя, 29 август 2010 г.

Ивена гола заради Левски




Ивена гола заради Левски
Ивена
Ивена беше първата фолк певица, която имаше смелостта да захвърли всички дрехи в своя видеоклип "Женски номера", но в него кадрите с голото й тяло бяха затъмнени, поради факта, че клипът е масово достъпен по телевизията.

Не такъв е случаят с фотосесията й за новия септемврийски брой на мъжката Библия Playboy, където певицата се раздава без никакви задръжки пред камерата на фотографа Дилян Марков.

За арена на горещата фотосесия списанието избра магазин за бутикови мебели, а в началото на снимките Ива (както е истинското име на певицата) била доста притеснена, но скоро нещата тръгнали по мед и масло или по-точно казано по вода и уиски, с което екипът разчупи първоначално скованата атмосфера.

Появата на фотосесията на Ивена за Playboy ще съвпадне с премиерата на новия клип на певицата "Два пръста", който се очаква да бъде последван от излизането на пазара на дългоочаквания й трети самостоятелен албум.

С тази фотосесия сексапилната Ивена спази и обещанието си като заклет фен на Левски - ако те победят в реванша шведския АИК, да се снима гола. Е, ето – хем имаме победа на българския тим, хем ще се насладим на апетитните извивки на Ивена.
Източник bnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар