четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Скандално! Съпругата на Фахрадин Фахрадинов лъсна в порноклип




Скандално! Съпругата на Фахрадин Фахрадинов лъсна в порноклип
Актьорската съпруга снимана да прави фелацио в кола
Шокиращ порноклип на младата съпруга на Фахрадин Фахрадинов Владимира се появи в мрежата и разбуни духовете. Репортери от вестник „Шоу“ се добраха до скандалните кадри, след което новината бързо се разнесе в интернет. В скандалното видео новобрачната блондинка прави фелацио на неизвестен мъж. Не е известно дали снимките са правени преди или след сватбата на двойката.


Някои подозират, че в 17-минутното клипче, което се разпространява в интернет е сниман и самият Фахрадинов. На един от кадрите се вижда младеж с дълга къдрава коса, който мастурбира и говори цинизми. Но не е ясно дари това е актьорът или негов двойник.


Владимира Фахрадинова
Владимира Фахрадинова

За съпругата на Фахрадин отдавна се носят градски легенди из София. Девойката от „Люлин“ от мнозина е спрягана за „бръмчалка“, чиято слава се носи из квартала. Преди да се омъжи за Фахрадинов, е била в Украйна, но няма информация, какво е правила там, пишат от hotnews.bg. За актьора също се говори, че за кратко се е подвизавал в порносайтове за платена любов.

Помолен за коментар относно скандалния видеоклип Фахрадин Фахрадинов заяви, „Не знам и не ме интересува! Какво ли не пишат и не пускат…“. Като се има предвид, че според последните новини двойката е разделена, нищо чудно шокиращото видео да е ябълката на раздора.

Източник kliuki.bg




1 коментара:

Публикуване на коментар