понеделник, 13 юни 2011 г.

Първият мъж на Ани Салич я шамаросвал




Първият мъж на новинарката Ани Салич я тормозил

Първият мъж на Ани Салич я шамаросвал


Кошмарни коментари за професионалните качества и съмнителното начало на кариерата на новинарката Ани Салич направи пред тиражен седмичен таблоид нейната колежка Юлиана Вельова. Според нея Ани безобразно лъжела, че е откритие на съпруга си Бранко и че е имала авторско предаване в Нова телевизия. Вельова твърди, че днешната г-жа Салич била пробутана на кастинг за телевизионни лица лично от собственика на Нова Бранко Таминджич, който смехотворно твърдял, че тя прилича на съпругата му.

„На всички ни беше ясно, че Ани, тогава Златанова по фамилия, е протежирана от някого. Така и не се разбра кой точно стоеше зад нея” – припомня си Юлиана пред таблоида. В медията се говорело, че благоевградчанката е омъжена за бизнесмен от строителния бранш, който я биел и от когото се опитвала да избяга.

Според колежката на г-жа Салич след развода си с първия си съпруг днешната Би Ти Ви звезда атакувала агресивно и упорито техническия директор Бранко, докато се омъжи за него. „Истината е, че винаги някой влиятелен мъж я е пробутвал. Кой ли ще е следващият Бранко Салич?” – пита риторично Юлиана Вельова, която със сигурност недолюбва новинарката от Благоевград.

Ани Салич сякаш пропуска клюките и интригите покрай себе си, защото въпреки сплетните тя изглежда прекрасно в последно време – подмладена и свежа – отбелязват зрителите.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар