четвъртък, 30 юни 2011 г.

Радина Кърджилова недоволна от Деян Донков?




Актрисата от „Стъклен дом“ продължавала да търси любовта на живота си



Въпреки че връзката им стана публично достояние, актрисата Радина Кърджилова май не е много доволна от любимия си Деян Донков. Рано тази сутрин, докато даваше кратко интервю пред репортерката на Би Ти Ви Петя Дикова, на въпроса има ли си приятел, сънливата актриса отговори: „Засега го търся още. Иначе излизаме, виждаме се, изглежда добре“, заяви Радина, визирайки Деян Донков.

Въпреки че за връзката между двамата се говори от около месец, те разкриха отношенията си едва преди броени дни. По време на музикалния фестивал Elevation, двойката беше щракната в момент на интимност. Но явно любовта на Донков не е достатъчна за актрисата, щом продължава да си търси приятел.


Звездата от „Стъклен дом“ очевидно не беше във форма за интервюто, но както тя сама призна, обича да си поспива и когато й се налага да става рано за снимки, кипи от омраза и агресия. По отношение на личния си живот, Радина предпочете да запази мълчание, но призна, че страшно съжалява за скандалните снимки, които се появиха преди време в медийното пространство.

„Бяхме на вилата на приятелка, напихме се, лигавихме се, но не беше свързано с неприлични сексуални неща. Хората обаче решиха, че сме разюздани“, коментира фотосите, звездата и разкрива, че е преживяла изключително тежко скандала.
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар