четвъртък, 22 юли 2010 г.

Слави изхвърлен от бТВ – 100% сигурно!





Шоуто на Слави

Този път няма шест-пет (или седем-осми) – Трифонов си отива. От бТВ категорично са решили да свалят „Шоуто на Слави”. Тази есен договорът му изтича и от медията са преценили да не преподпишат с шоумена поради редица основателни причини. Информацията идва от столичен таблоид и макар от бТВ все още да не са потвърдили черно на бяло, източници от телевизията са категорични, че този път Слави наистина си слиза от екран.
Неслучайно Дългия и екипът му се стягат за поредица от концерти в САЩ. Изявите му в Америка ще продължат повече от два месеца – предаването не е отсъствало от екран толкова дълго време, за което си има логично обяснение. Слави отлично знаел, че от бТВ искат да го разкарат и затова е запълнил програмата си за няколко месеца напред. От концертите в Щатите Трифонов ще си „избие” загубите от предстоящото сваляне от екран за няколко месеца напред.

Хората вече не го искат

Една от причините за прекратяването на договора с бТВ е ниският рейтинг на предаването. „Шоуто на Слави” отдавна кара на изпарения и макар Дългия на няколко пъти да сменя формата на предаването, зрителите вече са загубили интерес. Още преди няколко години рейтингът на Шоуто започна да пада. Тогава Трифонов даде начало на няколко риалити формата, като включи и „Танцувай с мен”, „Бягство към победата”, „Кандидати за слава” и прочие напъни за зрителски интерес. Въпреки разнообразието, което внасяха тези конкурси, те също бързо омръзваха и рейтингът отново падаше скандално.


Затова и от бТВ са решили да заложат на свежи попълнения, като обмислят „заместител” на морално остарялото предаване на Слави. От медията са установили и че след скандалите покрай Слави, Борисов и Първанов рейтингът на предаването е паднал още повече.


„Слави няма място дори и в телевизора ми”


Проучване на Razkritia.com показва, че негативното отношение към Слави нараства и все повече хора искат Шоуто да слезе от екран. В момента на сайта ни въври анкета „Има ли Слави Трифонов място в политиката?” и гласувалите са над 500 души за по-малко от ден. Най-голям брой от читателите ни смятат, че Слави няма място дори и в телевизора им. Категоричната оценка на интернет потребителите за пореден път красноречиво показва липсата на интерес у зрителя.


Бойко разчисти сметки

Другата причина за решението на бТВ да свалят Шоуто на Слави е, разбира се, чисто политическа. След като телевизията попадна в ръцете на рекламния бос Краси Гергов, в бТВ вече няма място за оплювки срещу Борисов и четки за Първанов. Докато рейтингът на Слави пада, Гергов ще вдига този на Бойко. Тъй, както Дългия бе свален от екран по времето на управлението на Косов заради политически игри и несвобода на словото. Иначе казано – неудобните на властта си отиват. 100 процента!


Източник razktiria.com



0 коментара:

Публикуване на коментар