неделя, 25 юли 2010 г.

Чалга империята преди и след силикона




Чалга империята преди и след силикона
Всички те имат нещо общо. Певиците в поп-фолк жанра са правили доста подобрения във външния си вид за последните няколко години особено след намесата на негово величество силикона. Изкуствени устни, изкуствени гърди, изкуствени коси- всичко в името на успеха и красотата.

Камелия
Камелия

 В далечната 1999г. когато "огън момиче"-то издаде своя първи дебютен албум, тя нямаше нищо изкуствено по себе си.  Платинено руси коси и яркочервеното червило все още бяха запазената марка на певицата възпяла арабските шейхове и тяхната любов с песента си "Хабиби". Сега,10 години по-късно Камелия краси кориците на мъжките еротични списания с изваяната си силиконова гръд и се радва на голяма популярност сред любителите на поп-фолка, а отскоро и на дневните токшоута.

Мария

Мария

След като Мария "грейна" в класация за грозни силиконови лица, става ясно, че в прекалени количества и навсякъде, силиконът не води до нищо красиво.Чернокосото миньонче на поп-фолка, което се прочу с песента си "Спомен" тунингова първо устните си, за които усилено твърдеше,че са напълно естествени. Те бяха само първата стъпка, защото скоро след тях с чисто нови форми се сдобиха и гърдите на старозагорката. Сега Мара отварачката, както я наричат, отново щурмува лятното турне на Пайнер и се радва на успеха, който я бе забравил за малко.

 Емилия
Емилия


Веселото момиче на поп-фолка  е претърпяла  няколко козметични и естетически трансформации след първия си хит през 2000 година. Русото слабо момиченце едва ли е   подозирало, че съвсем скоро личния й живот ще бъде тема номер едно в жълтите издание.  Сегашната партньорка на вечно одумвания плейбой Коко Динев  нямаше перхидролени коси, в началото на кариерата си, защото ту ги боядисваше с розов спрей за коса, ту минаваше в отбора на брюнетките. Силиконът  обаче се оказа изпитаната формула за успех и популярност сред колежките й в жанра, затова и Емилия не остана по-назад и инвестира няколко кубика в бюста.


Андреа
Андреа


Кариерата на Андреа, започва когато все още се подвизава с истинското си име Теодoра Андреева. Тогава тя е модел и  печели редица конкурси и титли. Русото изкушение дебютира в Пайнер през 2006 година с песента си "Като непознат". Тогава Андреа, все още не бе толкова известна, нито с целувките си с плейметки (Николета Лозанова, Златка Райкова), нито с гаджето си боксьор (Кубрат Пулев), още по-малко с дуетите си със световноизвестни изпълнители (Shaggy,Bob Sinclair). С подобрение в гръдната обиколка и голота до насищане, Андреа постоянно показва "случайно" своята плът и се радва на небивал успех, не само с песните си, но и с тялото си.

Алисия
Алисия


Половинката на футболиста Валери Божинов извървява дълъг път на промени. В първата си песен "Бързай бавно" Алисия е все още брюнетка, без никакви корекции по тялото. За последните 8 години, певицата изрусява косата, скъсява, слага силикон, снима се за няколко мъжки списания и ражда син на един от най-харесваните ергени у нас. Наричана българската Виктория Бекъм, Алисия не веднъж е попадала в центъра на медийни скандали,като този със плеймейтката Златка Райкова, която обвини Божинов в изневяра  със..себе си.  Сега сексапилната певица  продължава да прави хитове за феновете си, прелитайки от Италия в България и обратно.

 Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар