понеделник, 26 юли 2010 г.

Светлана отвърна на Ивелин: Той е раздрънкана каруца! Караше ме да го хваля колко бил добър в леглото




Светлана отвърна на Ивелин: Той е раздрънкана каруца!

Устата плейбойка Светлана Василева определено не обича да си оставя каруцата в калта. В случая метафората е повече от подходяща, тъй като миската сравни уменията на футболния национал Ивелин Попов в кревата именно с примитивното селско возило.
Както вече изтекоха клюките , капитанът на шампиона Литекс сравни пред своите съотборници победителката в конкурса на „Пейбой“ за миналата година и бивша негова любовница със „Запорожец“.

Естествено, Василева нямаше как да преглътне подобно словесно унижение и контрира мълниеносно, изстрелвайки че Попето е като „раздрънкана каруца“.

„Явно гроздето е кисело. С тази си изцепка Попов доказва, че не е джентълмен и е явното доказателство за наложеното твърдение, че футболистите са тъпи и прости момчета“, коментира Светлана пред BLife.bg.

Ивелин Попов


Капитанът на Литекс май не трябваше да се заяжда с устатата плейбойка

Мис Плейбой 2009 обаче не се задоволи само с това, а разкри, че Ивелин я е търсел, за да я кара да споделя в интервюта колко добре се представял в леглото.

„Звънеше ми заради това и да говоря само хубави неща за него, а той всъщност за нищо не става“, продължи с пиперливите си нападки Светлана.

Накрая тя се изцепи ни в клин, ни в ръкав, че знае кой е най-надареният български мъж, като единственото уточнение, което направи е, че не е футболист. Очевидно плейбойката иска да изтъкне богатия си сексуален опит, макар и на подобна уж крехка възраст. Но както се казва – няма лоша реклама!
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар