понеделник, 26 юли 2010 г.

Лора Крумова излезе във вечен отпуск, Ели Гигова я наследява





Лора Крумова

В отпуск, който май няма да свърши с края на летния сезон, излезе водещата на „Здравей, България” Лора Крумова. Има голяма вероятност тя да не се върне на екран наесен, за жалост на нейните почитатели.
Журналистката водеше сутрешния блок на Нова ТВ 5 години и натрупалата се умора вече си казва думата. „Едно лице се преекспонира, на зрителите също им омръзва една и съща персона на екрана” – коментират телевизионери.
Ели Гигова

Нарочената за спортна журналистка, по-известна като дъщеря на баща си, Ели Гигова е гласена за наследничка на Лора в сутрешния блок. Ако й партнира Витомир Саръиванов, от екрана ще надничат двама спортни журналисти, което едва ли е бонус за зрителите. „Спортните журналисти са известни като хора, които са компетентни само в своята област, докато за един водещ общата култура трябва да е много по-богата” – коментират зрители по форумите.

Говори се, че благодарение на връзките на баща си милионера Николай Гигов Ели се появи в БНТ като една от водещите на коментарното студио на Световното по футбол.

Източник kliuki.bg



1 коментара:

iskam lora sprqh da gledam nova zaradi novite vodeshti na Zdravei Bulgaria

Публикуване на коментар