неделя, 25 юли 2010 г.

Пепа Секса плюе по Емилия и Галена




Пепа Секса е пример за съществуващата женска завист


Фолк певицата Пепа, по известна като Пепа Секса, за пореден път се опита да очерни имената на своите чалга колежки.
Този път мишени се оказаха фолкаджийките Емилия и Галена. В интервю за blitz.bg Пепа Секса поразсъждава върху живота и опцията да бъдеш омъжена за богат мъж. Пепа оплю колежките си, по-скоро им завидя за големите възможности, които имат покрай милионите на мъжлетата си.

„Тези, които се женят за милионери, щастливи ли са? Галена ли е щастлива, която знае, че баджаначка й е Десислава и кой знае коя друга… Емилия ли е щастлива?! Дето знае, че цялата гилдия са й баджаначки. Утре ще излезе една 16-годишна и тези мъже ще търсят нова опаковка. Нас, певиците, ни избират по опаковките“, коментира Пепа.

Фенове на чалгата са на мнение, че не е много правилно точно Пепа да злослови по адрес на изпълнителките от фирма“Пайнер“ при всеки удобен случай. Преди време в интервю за „Горещо“ Пепа отново заплю жените, които си хващат богат любовник само заради парите. Но певицата явно е забравила, че преди години тя също разведе женен богат мъж и забременя от него. Така че точно тя говори за морал, звучи несериозно

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар