сряда, 28 юли 2010 г.

Лице от реклама сгащен в сауна с друг мъж




лице в кампанията на „Джони Уокър“

Атьорът от Народния театър Данаил Обретенов е бил хванат на калъп с друг мъж в сауната на баровска вила преди из вестно време, узнахме клюката от в.“ШОУ“.

Клюката стана актуална в артсредите, след като неколцината свиде тели на случката разказа ли за нея пред продуцен тите на банковата реклама, в която главно лице е Обретенов.

Рекламата на Пиреосбанк се върти в ефира на всички национални телевизии и донесе по-голяма популярност на актьора, отколкото всичките му роли в театъра досега.


Негови колеги припомнят, че преди няколко го дини Данаил пак станал хитово известен с халтурните си занимания. Тогава актьорът беше рекламно лице в кампанията на „Джони Уокър“. Той маршируваше с бастунче по промоции, които му доне соха няколко хиляди лева хонорар. Обретенов, кой то се води на щат в Народ ния театър, бил хванат да прави секс със свой партньор по време на купон в баровска вила в околностите на София. Мъжете тайно се измък нали от купонджийската суматоха и се скрили в са уната на домакина. Там, под влияние на алкохола и страстите, двамата потънали в сексуален транс. За нещастие неколцина други гости минали по край сауната и станали свидетели на екстаза на двамата мъже.


Присъствалите на купона веднага разпространили клюката за случая и така тя достигнала до про дуцентите на банковата реклама. Щом научили за гафа, хората с парите на стръхнали и всячески се опитали да скрият гафа от шефовете на финансовата институция.


Обретенов вече е полу чил хонорар от 5000 лева за участието си в клипа и няма как да бъде засегнат от разпространението на мълвата. Той отдавна бил заявил сексуалните си пристрастия към мъж ката половина и не се при теснявал от публичност. Безпокоял се единствено да не би разкритието да се отрази неблагоприятно на бъдещите му професионални ангажименти.
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар