неделя, 25 юли 2010 г.

Кристиано ощастливен в гей бар




Звездата на Реал Мадрид кривна вляво по време на ваканцията си.


Най-скъпият футболист в света в момента Кристиано Роналдо отново показа "нежната" си страна. "Дейли Стар" излови нападателя на Реал Мадрид да купонясва в гей бар в Ню Йорк. Но не в компанията на официалната си половинка, руският модел Ирина Шейх, а с бившия член на поп групата N'Sync Ланс Бас.

Музикантът призна преди 4 години, че е на левия бряг. "Кристиано беше много щастлив", разкри за "Дейли Стар" свидетел на гей партито.


С португалеца се свързват най-различни красиви жени, а наскоро той официално съобщи, че е станал баща. За майката на детето обаче не се знае почти нищо, освен че е американска "парти гърл" и Кристиано й е платил 10 млн. паунда, за да му даде попечителството. Въпреки това обаче сексуалните предпочитания на Роналдо остават обвити в мъгла. Няма и как да е иначе, когато играчът обича да ходи със силно прилепнали бели панталонки и да се гласи с розова шапка.

Миналото лято Кристиано имаше краткотрайна връзка с Парис Хилтън, като според слуховете тя прекъснала именно заради влечението на Кристиано към мъже.

"Парис харесва мъжкарите. За нея Роналдо е прекалено женствен. Тя си мисли, че ще й се смеят, ако излиза с мъж, който се носи с цветенце зад ухото", сподели тогава нейна приятелка.

Източник bsport.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар