събота, 24 юли 2010 г.

Американка плати рекорден наем, за да срещне любовта




имение в курорта Хемтънс

Романтична и заможна американка плати рекордна сума за наем на имение в курорта Хемтънс, където да се срещне с бъдещия си съпруг. По думите й всяко пени, което е дала си е заслужавало.
Тази изстория може би е пример за добра инвестиция в търсенето на любовта. Милионерка плати рекордната сума от 500 хиляди долара за имение, където да срещне подходящия жених.

Самотната майка Шерил Меркурис, натрупала своето състояние от директен маркетинг, пътува разстоянието от дома си в Тампа, Флорда до Хемтънс в Лонг Айлънд, където е наела разкошно имение с 14 спални за две седмици, плащайки главозамайващата сума от 1488 долара на час, пише „Дейли мейл”.


След като разказала своята история на New York Post, тя събрала стотици оферти само за 24 часа. Предложенията я бомбардират по телефона, имейл или фейсбук и всеки кандидат жених искал да бъде нейният принц.

„Заслужаваше си всяко пени, което платих”, заяви ентусиазираната американка и допълва, че никога не се е забавлявала така и никога не е срещала по-забавни и приятелски настроени хора, да не говорим за славата, която приключението й донесло.

Хемптънс обединява няколко селища в източната част на Лонг Айлънд, Ню Йорк. Те са известна дестинация за много заможни нюйоркчани, които искат да избягат от градския живот. Все повече европейци и южноамериканци също се стичат към морския курорт всяко лято.

Меркурис избрала да срещне своя жених именно тук, тъй като по думите й курортът е средище на хора с добра кариера. Тя обаче все още не е отговорила на нито един кандидат.
Източник bnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар