понеделник, 26 юли 2010 г.

Константин не си падал по големи цици? Да, бе да!





Фолк певецът Константин
Фолк певецът Константин

Фолк певецът Константин никак не си падал по големите цици. Ако съдим по повечето бивши приятелки –Райна и Антонина, както и настоящата му половинка, която скоро ще го дари с момиченце-Надя, май наистина Коцето не се интересува от гръдната обиколка на жените.
Наблюдателни фенове на изпълнителят на хитовете „А-у“ и „Палатка“ обаче смятат, че това съвсем не е така. Не веднъж в компанията на Преслава, Коцето забравял, че не харесва големи гърди и без да се усети се взирал в едрогърдата си колежка, а и не само в нея – изборът на едрогърди певачки във фирма „Пайнер“ е наистина голям.


Иначе известният с вечните си шеги Константин не пропуска да отбележи колко са малки гърдите на Надя, но тя изобщо не му се връзвала. Стигна се дотам, че в ефира на „Горещо“ преди няколко месеца плейбоя отново се пошегува с размера на Надените гърди. Бременната студентка обаче не ще и да чуе за силикон .

„Тази цицомания немога да я разбера. След раждането , единствено ако гърдите ми не запазят формата си мога да ги повдигна, но в никакъв случай и да ги увеличавам“, категорична е Надя.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар